Aanbieding:

Beesia deltophylla

Prachtige, wintergroene, onbekende schoonheid, die moeilijk verkrijgbaar is. Pas in 1996 is deze plant bij toeval ontdekt door Dan Hinkley in China op het Zhongdian Plateau in de province Yunnan. Het is een sterke, krachtige plant, die snel groeit. De plant is bladhoudend in de winter en de bladeren zijn van een glimmend groen en hebben een driehoekige vorm. Op het eind van de lente dragen haar opgerichte bloemstengels grote aantallen witte bloemen. ...Lees meer

Standplaats: Halfschaduw/Schaduw

Hoogte: 20-30cm

Van € 6,50 voor € 5,25 (Geen staffelkorting)

Plantenverkoop bij kwekerij en sfeertuin De Botterhutte

Klik hier om door alle planten van onderstaande categorieën te bladeren.
Wij verkopen ongeveer 5000 soorten vaste planten. De echt bijzondere planten worden hier getoond. Vaak worden onze planten in grotere potten aangeboden dan u gewend bent. Vindt u op de site niet wat u zoekt, mail ons dan vrijblijvend.
De hosta is een prachtige vaste tuinplant, die van oudsher aangeplant wordt in schaduwtuinen. Dat kan heel goed, maar tegenwoordig zijn er ook talloze hosta's die het prima doen half in de zon, en er zijn er zelfs die in de volle zon kunnen.
Er zijn zelfs hosta's die heerlijk geuren, maar dan wel een zonniger plaats nodig hebben.
Diverse Hosta’s in P9 te koop vanaf 5 euro per stuk
Schaduwplanten vormen een plantengroep die ten onrechte te weinig aandacht krijgt. Velen van ons hebben een beschaduwde plek, maar weten niet wat ermee te doen. Zorg dat deze schaduwplek voldoende humus heeft en niet uitdroogt en je zult versteld staan wat er dan mogelijk is.
Ons assortiment grassen en varens wordt doorlopend uitgebreid. Naar onze mening zijn grassen in een mooie border bijna onmisbaar, mede dankzij het effect in de winter.
Downloads

Plantenverkoop via de webshop en op vaste verkoopdagen (uitsluitend maandag, vrijdag en zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur) in het seizoen aan huis. Op zaterdag geopend om 10.00 uur!!! Het seizoen start jaarlijks op 1 maart en sluit op 1 oktober. Buiten de seizoensopenstelling zijn ook planten na telefonische afspraak af te halen.

Voor bestellingen via de webshop geld een minimale besteding van 25.00 euro ex. verzendkosten!!!
We versturen naar alle landenvan binnen de Europese UnieEuropa.

De Botterhutte verkoopt ca. 5000 verschillende soorten vaste planten, waarvan slechts de bijzondere op de website te koop aangeboden worden. Voor een completer overzicht kunt u onze voorraadlijst downloaden.

Vanzelfsprekend kunt u, op de dagen dat de tuin geopend is, planten kopen. Dit is iedere maandag, vrijdag en zaterdag (alle andere dagen is de tuin gesloten) vanaf midden mei tot 01 oktober. Voor planten die aan huis worden gekocht en direct betaald, geven wij een korting van 15% op de webshop prijs. ( Niet voor hosta s )

Bij afname van 24 stuks per soort, geldt een korting van 30% maar uitsluitend bij afhalen en directe betaling.
(Niet voor hosta's) Wel vooraf bestellen.

Hierboven vindt u een aantal rubrieken waar de planten in zijn ondergebracht, door op de rubriek of het bijbehorende fotootje te klikken krijgt u nadere informatie. De planten in de webshop met, uitzondering van de Hosta's, staan in p9 potjes, tenzij anders vermeld. Van heel veel soorten zijn ook grotere potmaten beschikbaar. Indien u hierin geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen via mail of telefoon.

Al de genoemde prijzen zijn per stuk incl. BTW, maar excl. de eventuele verzendbijdrage.
Kunt u niet exact vinden wat u zoekt, aarzel dan niet om contact op te nemen.
De volledige Algemene Verkoopvoorwaarden, die van toepassing zijn, kunt u hierboven downloaden.

Staffelkorting

Bij afname van grotere aantallen per artikel geldt de volgende staffel (niet geldig voor de plant in de actie):

Afname vanaf 5 stuks 5.00%
Afname vanaf 10 stuks 10.00%
Afname vanaf 24 stuks 15.00%

Verpakkingsmethode

Vaste planten worden in pot verzonden. Zorgvuldig ingepakt in stro in een kartonnen doos.

De Hosta's worden uit hun potten gehaald, de grond wordt voorzichtig uit de wortels geschud. De wortels worden in een natte krant verpakt met daar omheen een plastic zak om uitdroging te voorkomen. Daarna wordt de hele Hosta in een krant verpakt. De zo ingepakte Hosta's worden gelabeld en in een doos verpakt.

Verzending van planten en verzendkosten

Planten besteld in onze webshop worden het hele jaar in het algemeen binnen 10 werkdagen na ontvangst van de betaling verstuurd.

De in de webshop genoemde verzendbijdrage geldt voor leveringen tot 24 vaste planten in p9 pot. Bij grotere bestellingen verzendkosten op aanvraag. Voor Hosta's, ongeacht het aantal, geldt een verzendbijdrage van euro 8,35 (binnen Nederland).
De verzendkosten voor andere landen binnen de Europese Unie zijn:

Verzenden België € 14,00
Verzenden Duitsland € 14,00
Verzenden Polen € 25,00
Verzenden Denemarken € 20,00
Verzenden Zweden € 25,00
Verzenden Frankrijk € 19,00
Verzenden Litouwen € 32,00
Verzenden Estland € 32,00
Verzenden Italie € 22,00
Verzenden Luxemburg € 14,00
Verzenden Spanje € 22,00
Verzenden Finland € 29,00
Verzenden Letland € 29,00
Verzenden Ierland € 25,00 Verzending op eigen risico naar Ierland (Douane)

Onder normale omstandigheden wordt het pakket in Nederland binnen 24 uur per pakketpost bezorgd.