Bezoek sfeertuin De Botterhutte

Sfeertuin met twee aparte gedeelten, waarvan een gedeelte met meer schaduw, een vijver en veel hosta's (meer dan 600 soorten in de tuin en in potten) en veel zeldzaame planten. Het andere gedeelte ligt voor de boerderij en in de zon met veel mooie borders en een vijver. Bent u nieuwsgierig geworden, kom dan gerust langs!

Ieder jaar is de tuin uitsluitend op maandag en vrijdag (andere dagen is de tuin gesloten) opengesteld voor bezichting vanaf de de eerste maandag?vrijdag in juni tot oktober. Openingstijden voor het tuinbezoek van 11.00 uur tot 17.00 uur. Een tuinbezoek op een andere dag na afspraak kan natuurlijk ook. Op de reguliere openingsdagen (uitsluitend maandag en vrijdag) is de entree gratis. Een kopje koffie of thee kost € 1,25. Bij openstelling gedurende evenementen en open weekenden wordt de entreeprijs apart vermeld.

Uiteraard is het mogelijk om in de periode van juni tot en met september na afspraak de tuin in groepsverband (minimaal 10 personen) te bezoeken. Prijs incl. rondleiding en het kopje thee of koffie € 3,50. Voor groepen tot maximaal 20 personen is het ook mogelijk in mijn tuin te genieten van een uitgebreide lunch, met een kop huisgemaakte soep en diverse soorten brood met beleg. De prijs hiervoor bedraagt € 15,00 (incl. de entree, de rondleiding en het kopje koffie of thee).

Sfeertuin De Botterhutte | Nijmansedijk 22A | 7025 EJ Halle | Telefoon +31(0)6 41 45 43 80 | E-mail: info@debotterhutte.nl

© Carla van Lieshout